Metode

Dårlig markedskontakt skader jeres image - Vælg en partner, som beskytter og opbygger jeres image i markedet

Professionel emnevurdering, omhyggelig behovsafdækning, timing af dialog
Rettidighed
Dataindsamling
Det er nøgle elementer, som skaber basis for:

Relationsopbygning
Der arbejdes på en fastholdelse af dialogen med attraktive emner i forhold til jeres ydelser, i en relationsopbygning, som undervejs føjer ny kvalitet til dataindsamling, der igen styrker dialogen og giver meget stærke mødeaccepter i den sidste ende.

Kvalitet, ikke kvantitet
For jer er 40 - 80 møder i måneden, som giver mere end 60% afsætning nu, og mulighed for afsætning på opfølgning, mange penge værd. De er mere værd end 100 sjuskede møder, som kræver en masse ekstra ressourcer af jer ift. vurdering, afdækning, genkontakt og risikoen for dårlige møder, aflysninger, misforståelser og spild af tid og penge for alle.


Et levende marked
Da det er et levende marked, der bliver kontaktet i løbet af en opgaves løsning, bliver metoden løbende justeret og det anvendte materiale tilpassset og forbedret. Dette implementeres i dialogføringen, som præciseres og skærpes efterhånden som markedsafdækningen skrider frem.


Mindsettet
Professionalisme er at indstille sig på opgaven og bevare samme mindset, samme drive og samme indstilling til behandlingen af hvert enkelt potentielt emne efter segmenteringen. Det er min målsætning dagligt i hver af opgaveløsningens faser. Nøgleordet er fokus.

Sprog som redskab
Høflighed, saglighed, tydelighed og fokus bærer. En god indledning formuleret efter en velgennemtænkt kampagnetilrettelæggelse kommer flest mulige indvendinger i forekøbet. Resten behandles isoleret, til jeg står i centrum af dialogen sammen med kunden, og den virkelige dialog skabes.

Klik ind herunder og se mere om de byer vi har leveret online marketing i

Vi har lavet mange hjemmesider og webdesign for både store og små firmaer over hele Danmark. For os beliggenhed ligemeget. Online markedsføring og webdesign kræver ikke en fysisk placering, men derimod de rigtige evner indenfor området. Herunder er nogle af de byer vi har lavet professionelle hjemmesider og webdesign for:
Jylland
Fyn
Sjælland

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Fordi du stiller krav til kommunikation"

Lej en kommunikationsmedarbejder

B2B