Teamet er etableret med det mål at tilbyde danske virksomhedsejere

Teamet er etableret med det mål at tilbyde danske virksomhedsejere, såvel etablerede som nystartede, en professionel og faglig kompetent rådgivning og bistand inden for alle aspekter i såvel den daglige drift som i de mere komplekse, langsigtede og strategiske udfordringer inden for f.eks. ledelse, produktudvikling, markedsudvikling, medarbejderudvikling, etablering af netværk, logistik og finansiering ligesom vi tilbyder assistance ved med analyser og optimering i forbindelse med generationsskifte, køb og salg.
Vi har nøglen til din forretnings succes
Teamet er et privat og uafhængigt netværk af selvstændige konsulenter og rådgivere, alle med den fællesnævner at de bag sig har mange års ledelseserfaring fra internationalt orienterede virksomheder.

Teamet kan via sit fleksible og omfattende netværk finde lige netop den eller de kompetencer, der skal til for mest optimalt at løse dine problemstillinger. Den fælles baggrund gør, at vi arbejder ud fra faktiske og reelle modeller frem for teoretiske. Vor uafhængighed og arbejdsform gør at vi altid har den fornødne tid til at løse de stillede opgaver - vi ser mulighederne frem for begrænsningerne.

Teamet arbejder primært i Jylland fra nord til syd. Vi er en slank, effektiv og dynamisk arbejdende organisation, hvor der altid er fokus på økonomi og resultater - se vore mange kompetenceområder på de følgende sider - du vil som kunde opleve os som en samlet organisation

Kontakt os såfremt du kan se Teamet enten som rådgiver, sparringspartner eller problemknuser i en af dine opgaver - vi giver fast tilbud på alle foruddefinerede opgaver, også når det gælder virksomhedsformidling.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Fordi du stiller krav til kommunikation"

Lej en kommunikationsmedarbejder

B2B